Åka rickshaw till en strippklubb

Att åka i en Rickshaw med en kämpande pakistanier till en strippklubb är nog höjden av politisk inkorrekthet och ändå var det just det jag gjorde i helgen.

Tyvärr säger det mer om Londons nattliv än om hur mycket jag vill kokettera med min politiska inkorrekthet och mitt liv i synd.

Jag och en kompis var ute med två snygga blondiner och ville till ett ställe där man kunde dansa men det visade sig att strippklubbarna var i princip det enda som var öppet och klockan var inte mer än lite över 3. Tjejerna fick någon kommentar, typ – oj en normal tjej, men annars var det inga problem.

Att en mindre storstad som Stockholm kan ha ett begränsat och navelskådande nattliv kan man väl leva med men att en internationell metropol som London är så pass sunkigt är ju lite svårsmält, i varje fall om man van vid det spanska nattlivet.